Pentru biroul de mâine.

Și poimâine.

Lucrul pe proiect

Instrumente de lucru, concepte flexibile pentru birouri și spații – asta vor experții la ședințe

Desk-Sharing

Utilizarea inteligentă a spațiului de lucru economisește resurse și costuri

Colaborarea

Colaborare spontană și agilă – posibilă prin instrumente de lucru și de prezentare flexibile

Mediul de lucru se schimbă.

Lucrul bazat pe proiecte, birourile comune și colaborarea sunt doar câteva dintre numeroasele concepte care ne conduc către un viitor în care activitatea profesională este marcată de forme flexibile și inovatoare de colaborare care aduc în prim-plan productivitatea și creativitatea.

Pentru a facilita și promova optim acest proces de schimbare, trebuie să existe și o infrastructură a clădirilor și a stațiilor de lucru. În special alimentarea cu energie și date a birourilor și sălilor de ședință se confruntă cu provocarea de a reacționa cât mai eficient la restructurările periodice, tehnologiile disruptive și noile forme de muncă în echipă.

Răspunsul nostru

Prin soluțiile noastre Next Generation Office, vă oferim astăzi tehnologii inovatoare care vă pregătesc întreprinderea în cel mai bun mod posibil pentru cerințele de mâine și poimâine – New Work.

Utilizatorul este în prim-plan la BACHMANN. Soluțiile noastre sunt intuitive și flexibile, nu sunt un impediment, ci, din contră, vă ajută să vă concentrați pe lucrurile esențiale.

Abordarea noastră: crearea unor medii de lucru în care oamenii se simt confortabil și dispun de instrumentele care nu trebuie, ci mai degrabă doresc să fie utilizate.

Soluții pe termen lung pentru birouri moderne și de viitor

Soluțiile noastre de ultimă generație oferă exact funcționalitatea necesară pentru ca munca în echipă și gestionarea tranziției să fie flexibile și eficiente.

Independent Monitor

iotspot

Independent Monitor

Soluțiile clasice de întâlnire și colaborare sunt instalate fix sau necesită cel puțin o conexiune la tehnica clădirii pentru a obține electricitate și date.

Independent Monitor se bazează pe tehnologie cu acumulatori + WLAN și e primul instrument utilizabil complet independent la întâlniri, prezentări.

0%

  100% autonom

  Amplasabil.
  Oriunde.

  Datorită tehnologiei moderne cu acumulatori și componentelor speciale de curent continuu, Independent Monitor este complet lipsit de cabluri incomode, putând fi utilizat în mod independent, fără infrastructură de clădire.

  Rămâneți flexibili. Mutați-vă întâlnirile oriunde doriți.

  Este pregătit. Întotdeauna.

  Fie că este o întâlnire spontană într-o sală de ședințe, o prezentare în foaier sau o întâlnire de echipă în hala de producție, Independent Monitor este pregătit.

  Interesat de Independent Monitor?

  Vizitați-ne pagina web

  AFLAȚI MAI MULTE

  iotspot – Gestionarea inteligentă a stațiilor de lucru

  Biroul de mâine – pentru colegi și pentru managementul clădirii încă de azi

  Știți care este gradul de utilizare a stațiilor de lucru în clădire? Aveți deja un model de birou comun, însă stațiile de lucru sunt greu de găsit? – Scenariu de coșmar pentru colegi. Pentru angajatori? Foarte limpede: spații pentru birouri scumpe și goale

  Cu iotspot, integrat în panouri de racord BACHMANN Design, precum DESK 2, stațiile de lucru devin mai ușor și mai rapid de căutat, rezervat și găsit.

  Iar managementul clădirii primește date și analize detaliate despre utilizarea stațiilor de lucru și, prin aceasta, informații valoroase despre optimizarea costurilor.

  0%

   100% New Work

   Totul dintr-o privire

   Cu iotspot utilizarea birourilor și stațiilor de lucru este disponibilă dintr-o privire. Stațiile de lucru neutilizate și supraaglomerarea sunt afișate clar în funcție de birou, locație sau perioadă de timp.

   Creați medii de lucru plăcute

   Pe lângă utilizarea spațiului, iotspot poate afișa și temperatura încăperii. BACHMANN PDU oferă suplimentar racorduri confortabile pentru electricitate și la rețea. Cu ajutorul acestor cunoștințe, dezvoltați birouri plăcute și confortabile, accesibile tuturor angajaților.

   Noul dumneavoastră loc preferat

   Funcțiile precum harta clădirii, „Găsirea colegilor” sau „Modul Nu deranja” îndeplinesc cele mai înalte cerințe de personalizare – biroul, noul loc preferat al colegilor dumneavoastră.

   Pregătit pentru viitor

   iotspot se extinde permanent, pentru cele mai diferite medii de lucru și domenii de aplicare, prin senzori inovatori care pot fi integrați în panourile de racord BACHMANN.

   Modulul inteligent Plug’n’Play

   Ca modul instalat într-unul dintre panourile noastre de racord BACHMANN, stațiile de lucru, precum și sălile de conferințe sunt echipate cu iotspot rapid și ușor. Standardul UMTS și o aplicație suplimentară întregesc sistemul.

   Interesat de iotspot?

   Vizitați-ne pagina web

   AFLAȚI MAI MULTE

   V-am stârnit interesul?

   Contactați-ne.